مرکز درمان ناباروری ابن سینا

طرف قرارداد با بیمه های :
  1. نیروهای مسلح: فقط خدمات آزمایشگاهی
  2. تأمین اجتماعی: فقط خدمات آزمایشگاهی
  3. بانک مرکزی، بانک کشاورزی، بانک مسکن، بانک رفاه کارگران، بانک ملت و بانک تجارت: طبق قرارداد بانکی
  4. خدمات درمانی: خدمات آزمایشگاهی، ویزیت زنان و جراحی های اکتیو
  5. بیمه تکمیلی: خدمات بستری و ویزیت و مشاوره

 

دارای گواهینامه استاندارد
ISO 9001:2008
ISO 9001:2008

 

آدرس و اطلاعات مرکز Image
مرکز تهران:
  • ایران، تهران، مرکز درمان ناباروری ابن سینا، خ شریعتی، تقاطع یخچال، پلاک ٩٧.
  • تلفن: ٢٣٥١٩ ٠٢١
فرم تماس با ما

 

سایت های مرتبط باروری آنلاین
Skip Navigation LinksAIC : امور بیماران : موضوعات پرسش و پاسخ : پاسخ به پرسش ها

سوالات مرتبط با سقط مکرر و شکست مکرر در درمان ناباروری

 

<< بازگشت به عنوان های پرسشهای مطرح شده

 




نمایش پاسخ
سلام. من یک سال پیش با توجه به دو سقط مکرر در هفته های اول بارداری به کلینیک مراجعه کردم. نهایتا تشخیص پزشک محترم انعقاد خون بالای من بود که هم اکنون آسپرین مصرف میکنم. اخیرا مقاله ای دیدم که در آن نوشته بود گاه تشابه خونی زوجین باعث میشود سیستم ایمنی مادر نطفه را جسم خارجی در نظر گرفته و نسبت به دفع آن اقدام کند. با توجه به اینکه من و همسرم دختر عمه پسر دایی هستیم و گروه خونی هر دو ما ب مثبت است این نگرانی برای من بوجود آمده است. میخواستم بدانم آیا این مورد جزء آزمایشات کلینیک سقط بوده و آیا من از این بابت مشکلی نخواهم داشت؟
با سلام تشابه گروه خونی به هیچ وجه باعث سقط نمیشود. در مورد شما نیز که هر دو دارای گروه خونی+ B میباشید این امر صادق است.گروه خونی هردوی شما در کلینیک سقط مکرر بررسی شده است ولی با توجه به توضیح فوق اقدام درمانی خاصی از این نظر لازم نبوده است.



نمایش پاسخ
باسلام چهل سالمه دو سال و نیمه ازدواج کردم سه تاسقط داشتم شوهرم 50 سالشه دوتا از سقطام یکی دو هفته بعد از نتیجه آزمایش مثبت خود به خود به لک بینی و نهایتا سقط منجر شد یکی هم در پایان ماه دو و در سونو هم جنین قلب نداشت و سقط با کورتاژ بود تمام آزمایشات از جمله عفونی،انعقادی،کاریوتایپ واسپرموگرام و عکس از رحم روانجام دادیم وهمهسالم بود در آخرین آزمایش ANAبالا و 150 بود میخوام بدونم این عامل میتونه اونقدر مهم باشه که باعث سقط بشه؟بعد آیا درمانی داره؟من امیدوار به بارداری باشم؟
با سلام ANA جزء تستهای ایمونولوژیک می باشد و در کنار تستهای ایمونولوژیک دیگر بررسی می شود. در صورتی که بالا باشد می تواند منجر به سقط مکرر شود. بهتر است جهت بررسی های تکمیلی مراجعه فرمایید. درمان نیز برای آن وجود دارد.



نمایش پاسخ
سلام من ۲۸ سال سن دارم و ۳ سقط مکرر به فاصله هر دو سال داشتم ، با تزریق هپارین هم درمانی صورت نگرفت ، با توجه به اینکه به احتمال قوی مشکل کروموزومی هست ،ایا درمانی در باره با اصلاح کروموزوم و یا ....غیره وجود دارد؟ متشکرم.
با سلام اینکه مشکل کروموزومی است یا خیر، با انجام کاریوتایپ زوجین (آنالیز کروموزومی) ، رسم شجره نامه و شرح حال قابل ارزیابی است. با اینحال در صورتی که ژنتیک زوجین طبیعی باشد بدین معنی نیست که جنین 100% سالم خواهد بود. در صورتی که بر روی جنین های سقط شده قبلی، بررسی ژنتیکی صورت گرفته است می توانید با مدارک جهت مشاوره مراجعه نمائید. با توجه به نوع مشکل ژنتیکی در مواردی پیشنهاد بارداری خودبخودی و استفاده از روشهای تشخیص پیش از تولد، استفاده از روشهای کمک باروری و PGD (تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی) ، استفاده از درمانهای جایگزین (اهدای گامت) ممکن است صورت گیرد. اگر مشکل ژنتیکی خاصی مشخص نشده توصیه می شود سایر بررسی های سقط مکرر (ایمونولوژیک به طور عمده) انجام شود.



نمایش پاسخ
سلام من 27 سال دارم فروردین 92 باردار شدم در هفته 4 لکه بینی داشتم 1 هفته استراحت مطلق داشتم سونوگرافیم همه چیز خوب بود همه آزمایشات سالم بودن تو 32 هفته جفت جدا شد بدون علامت بچم مرد الان 3ماه گدشته میخوام باردار شم همه آزمایشاتم خوب بوده فقط تخمدان پلی کیستیک دارم در طول بارداری باید قرص مصرف کنم؟
با سلام اگر زایمان طبیعی کرده اید بهتر است تا 6 ماه جلوگیری داشته باشید. اگر سزارین شده اید بهتر است تا یکسال جلوگیری از حاملگی داشته باشید و پس از آن برای بارداری اقدام کنید. علت جدا شدن جفت شما مهم است که می تواند به علت فشارخون بالا، ضربه به شکم، مشکلات طبی دیگر و ... باشد. بنابراین باید به یک متخصص زنان مراجعه کرده و بررسی شوید تا علت جدا شدن جفت مشخص شود و بر اساس آن برای درمان شما تصمیم گیری شود.



نمایش پاسخ
با عرض سلام همسر بنده دو بار سقط داشته اولی قلب جنین تشکیل شده بود و در هفته 9 سقط شد و دومی تست بتای آن مشکوک بود که دکتر گفت که باردار هستند و گفت در هفته هشتم سونو بدهد که ببیند قلب تشکیل شده یا نه اما در هفته چهارم خونریزی کرد که بعد از انجام سونو مشخص شد بارداری در همان مراحل اولیه از بین رفته و الان بعد از 5 ماه دوباره پریود همسرم عقب افتاد و از بیبی چک استفاده کردیم و خط T بسیار ضعیف روشن شد و تست بتا انجام دادیم و شماره آن 96 بود و دکتر گفت بارداری است ولی 48 ساعت بعد بتا تیتر انجام دهد و انجام شد که عدد آن به 132 رسیده بود و دکتر گفت بالا رفته ولی هنوز مشکوک است و باید دوباره تکرار شود میخواستم نظر شما را بدانم و اینکه چه زمانی بعد از آزمایش قبلی انجام شود بهتر است
با سلام بهتر است به فاصله 48 ساعت و در همان آزمایشگاه قبلی BHCG چک شود تا قابل مقایسه باشد . ضمناً حتماً تحت نظر متخصص زنان باشید تا محل بارداری (داخل رحمی یا خارج رحمی) مشخص شود. چون حاملگی خارج رحمی می تواند خطرات زیادی داشته باشد.



نمایش پاسخ
سلام من یک بارداری سالم ویک دختر بچه با مشکل ps قلبی دارم اما بعد از اون دو بارداری پوچ وسقط خودبخود داشتم شیراز یه سری از خون دادم که فقط پروتءین s از رنج نرمال سیزده تا بالا بوده و antilup-c بعد از ذو بار چک شدن لب مرز بود محصول دفع شده دومم دادم برای qf لطفا مرا راهنمایی کنید خسته شدم اینجا دکتر گفته مشکلی نداره .
با سلام مشاوره ژنتیک جهت شما توصیه می شود . بالا بودن پروتئین s در سقط مکرر محرز نشده است و بیشتر کمبود این پروتئین با مشکل سقط همراه است. در مورد آزمایش LAC در صورتی که لب مرز بوده شاید نیاز به مشاوره روماتولوژی نیز باشد. بهرحال سایر بررسی های سقط مکرر را نیز می توان پیشنهاد کرد ولی با توجه به پوچ بودن حاملگیها بیشتر نقص ژنتیکی جنین ها مطرح می شود که قابلبت حیات را از دست می دهند با اینحال پس از آزمایشات بهتر می توان اظهار نظر نمود.



نمایش پاسخ
با سلام من در طی 5سال قبل 3حاملگی داشتم که هرسه سقط شدم الان به یکی از متخصصین شهرمان مراجعه کردم وقبل از بارداری آسیکلوویر وفولیک اسیدوasaتجویز کرده است (برای قبل از بارداری وزمان بارداری)ایا قرص آسیکلوور 400 در درمان سقط تاثیر گذار است با تشکر
با سلام توصیه می شود که از مشاوره عفونی مرکز استفاده نمائید، (با توجه به مصرف داروی آسیکلوویر) درمانASA و فولیک اسید نیز جهت ترومبوفیلی می باشد که این علت می تواند در سقط مکرر مؤثر باشد، سایر علتهای سقط مکرر نیز درکنار این داروها توصیه می شود، لذا توصیه می شود بررسی های علت سقط را کامل نمائید تا بتوان درمان مناسب را پیشنهاد نمود.



نمایش پاسخ
سلام.4سال است که ازدواج کردم و 3 بار سقط زیر سه ماه داشتم.در اولین سقط رشد جنین در 8 هفتگی متوقف شد دلیل آن را وجود سپتوم در رحمم تشخیص دادن و در مرکز درمان ناباروری رویان عمل شدم و عمل هم موفقیت آمیز بود. بعد از عمل باردار شدم و در هفته 6 بارداری رشد متوقف شد و با قرص سقط کردم..آزمایش ژنتیک و ایمونولوژی از من و همسرم گرفتن که مشکلی از آن جهت هم نداشتیم.بار سوم باردار شدم و این بار رشد جنین بعد از هفت هفته متوقف شد.در حین بارداری هیچ دارویی هم مصرف نکردم.حالا پزشکان پیشنهاد آسپرین 80 میلی گرم روزی یک عدد در حین بارداری را کرده اند.تشخیص شما چیست؟ لطفا مرا راهنمایی کنید.
با سلام تشخیص با توضیحاتی که ارائه دادید امکان پذیر نیست، زیرا نوع بررسی ها مشخص نشده اند. بعضی علل سقط مکرر شناخته نشده اند، از عواملی که شناخته شده اند بعضی قابل برطرف شدن می باشند. مصرف آسپرین در صورتی که اختلال ترومبوفیلی مطرح باشد می تواند در کنار سایر داروها کمک کننده باشد، با اینحال می توانید با در دست داشتن آزمایشات جهت دریافت مشاوره مراجعه نمائید.



نمایش پاسخ
با سلام. با بارداری طبیعی دختری 15 ساله دارم در حال حاضر قصد بارداری مجدد دارم ولی دو سقط مکرر داشته ام سنم 36 سال و در آزمایش ژنتیک هموزیگوت و MTFR نشان داده است. دکتر گفته اند با دارو میتموانم باردارشوم. میخواهم بدانم مراحل این درمان به چه شکل است؟ آیا داروها و مراقبتهای ویژه لازم دارد.؟ آیا پس از بارداری برایم مشکلی بوجود نمیآید؟ دومین سوالم اینست که آیا برای جنین داروها ودرمان خطری یا نقص احتمالی ایجاد نمیکند؟
با سلام برای علل سقط مکرر به غیر از بررسی ژنهای ترومبوفیلی (ژن MTHFR و ... ) شامل بررسی های دیگر نیز می باشد. بنابراین اینکه بارداری بعدی سقط نخواهد شد بستگی به علت تشخیص داده شده دارد. حدود نیمی از موارد سقط با علت نامشخص می باشند. بنابراین موفقیت حاملگی بعدی حتی در صورت تکمیل بررسی ها 100 درصد نمی باشد. با اینحال پس از دو سقط شانس موفقیت بالاست. نوع داروهای مصرفی قبل از بارداری و طی بارداری نیز بسته به علت مشخص شده می باشد. در مجموع داروهای قابل پیشنهاد برای مشکلات ایمونولوژیک ترومبوفیلی برای جنین مشکل خاصی ایجاد نمی کند. کنترل بارداری دقیق و به موقع می تواند در تشخیص سلامت جنین مؤثر باشد.



نمایش پاسخ
سلام من از مراجعین شما نیستم و به صورت اتفاقی با سایت و مرکز شما آشنا شدم 30سالمه و شوهرم 32 سال و مدت 3 سال است که ازدواج کرده ایم از اواخر سال 91 اقدام به بارداری کردیم و خوشبختانه همان ماه اول حامله شدم و در طی این چند ماه لکه بینی داشتم که دکترم گفت عادی است چون همه چیز خوب پیش می رود ولی بعد از سه ماه در خردادماه امسال به علت احساس خطر لکه بینی از دکترم درخواست تجویز برای این مورد را داشتم که ایشان 3 آمپول پروژسترون را در سه روز متوالی تجویز کردند و من همان روز یکی را تزریق کردم و متاسفانه همان شب جنین خود به خود دفع شد و هیچکس علتی برایش نداشت جز پارازیت و بعد از آن چندین آزمایش خون دادم که همه نشان دهنده سلامت بود و دکتر به من گفت که سه ماه بعد می شود مجدد اقدام کرد و الام شش ماه می گذرد و تازه شروع به اقدام کردیم که البته 2 روز عقب انداخته ام ولی اضطراب دارم که مجدد مشکلم تکرار شود چه اقدامی باید انجام دهم؟ لطفا راهنمایی کنید.
با سلام با توجه به اینکه شما در بارداری اول از ابتدا لکه بینی داشته اید در خطر سقط قرار داشته اید و تزریق پروژسترون سبب سقط و دفع جنین نمی شود و نمی توان علت خاصی را برای یکبار سقط در نظر گرفت، در صورتیکی این بار باردار شدید حتماً به متخصص زنان مراجعه کنید . چک کردن برخی آزمایشات من جمله آزمایش تیروئید و برخی تستهای عفونی می تواند کمک کننده باشد.