مرکز درمان ناباروری ابن سینا

طرف قرارداد با بیمه های :
  1. نیروهای مسلح: فقط خدمات آزمایشگاهی
  2. تأمین اجتماعی: فقط خدمات آزمایشگاهی
  3. بانک مرکزی، بانک کشاورزی، بانک مسکن، بانک رفاه کارگران، بانک ملت و بانک تجارت: طبق قرارداد بانکی
  4. خدمات درمانی: خدمات آزمایشگاهی، ویزیت زنان و جراحی های اکتیو
  5. بیمه تکمیلی: خدمات بستری و ویزیت و مشاوره

 

دارای گواهینامه استاندارد
ISO 9001:2008
ISO 9001:2008

 

آدرس و اطلاعات مرکز Image
مرکز تهران:
  • ایران، تهران، مرکز درمان ناباروری ابن سینا، خ شریعتی، تقاطع یخچال، پلاک ٩٧.
  • تلفن: ٢٣٥١٩ ٠٢١
فرم تماس با ما

 

سایت های مرتبط باروری آنلاین
Skip Navigation LinksAIC : امور بیماران : موضوعات پرسش و پاسخ : پاسخ به پرسش ها

سوالات مرتبط با بیماری‌های زنان

 

<< بازگشت به عنوان های پرسشهای مطرح شده

 




نمایش پاسخ
باسلام من روز هفتم قاعدگی خودارضائی داشتم البته به داخل آلت چیزی فرونکردم بعد ازآن خونریزی نسبتا زیادی مشاهده کردم آیا پرده بکارتم آسیب دیده؟ ضمن اینکه در روزهای آخر قاعدگی من ترشحات قهوه ای رنگ می بینم نه خونریزی به اون شکل، ممنون میشم پاسخ بدید درآخرهم اینکه هیچ دردی روتجربه نکردم.
با سلام من توصیه پرهیز از این عمل و توصیه به ورزش منظم دارم، خونریزی بیشتر می تواند فقط مربوط به تغییرات فیزیولوژیک بعد از این کار و انقباضات رحمی باشد. ولی برای اطمینان بیشتر معاینه پرده بکارت لازم است.



نمایش پاسخ
سلام میخواستم بدونم که تنبلی تخمدان با سونو گرافی هم مشخص میشود یا باید آزمایش خاصی داد تا مطمئن شد؟؟؟؟4 ساله ازدواج کردم تقریبا پریودهای نامنظمی دارم آخرین سونویی که دادم همه چیز خوب بود مشکل خاصی دیده نشد اما همچنان نامنظمه، دلیلش تنبلی تخمدان می باشد؟؟؟؟
با سلام اگر منظور از تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک می باشد تشخیص آن با مجموع علائم کلینیکی ، آزمایشات هورمونی و سونوگرافی می باشد. برای بررسی نامنظم پریودهای شما باید یک سری آزمایشات هورمونی همراه با یک معاینه دقیق و سونوگرافی تخمدانها انجام دهید و بر اساس جواب آنها تصمیم گرفت.



نمایش پاسخ
خانمی 20ساله هستم 15ماهه ازدواج کردم و جلوگیری طبیعی کردم وتا سال 93 نمیخوام حامله بشم.پریودم 25 روز در میان است.من فقط ترشحات زرد رنگ لباس زیرمو کثیف میکنه مشکل چیه و 2سال جلوگیری به نظر شما درسته یا نه؟ ممنون ازشما
با سلام با توجه به علائم شما احتمال عفونت می باشد و بایستی توسط متخصص زنان حتماً معاینه شوید و در صورت نیاز درمان شوید.



نمایش پاسخ
سلام من 26 سالمه و مجردم. چند وقتی بین دستگاه تناسلی و مقعدم توده ای را احساس میکردم که پس از مراجعه به پزشک کیست آب تشخیص داده شد و فقط به من قرص داکسی سایکلین داده شده که پس از استفاده هیچی تغییری در اندازه توده بوجود نیامد و بزرگتر و سفت تر شد. پزشک معالج تاکید داشتند که در صورت تغییر اندازه باید جراحی کنم و توده را خارج کنند.میخواستم بدونم منشا این توده ها چیه؟ آیا تشخیص ایشون درست بوده و ضرورت این جراحی تا چه حدی است؟از چه راه های دیگه ای میتونم این توده را از بین ببرم؟ ورزش یا تغذیه تاثیری داره؟
با سلام اصطلاحی به عنوان کیست آب وجود ندارد، احتمال دارد کیست بارتولن باشد. رژیم غذایی و ورزش تأثیر خاصی ندارد، و در صورتیکه توده بزرگتر شده باشد بهتر است جراحی شود.



نمایش پاسخ
با سلام .۲۷ سال سن دارم مجردم پریودم همیشه منظم بوده ولی این ماه دو هفته از تاریخش میگذره ولی هنوز پریود نشدم. دوروز شده ترشحات سفید لخته مانند و درد در ناحیه تخمدان و زیر شکم دارم شکمم متورم شده و احساس سنگینی دارم.در وقت خونریزی دچار خونربزی شدید می شوم. لطف میکنید راهنماییم کنید خیلی نگرانم. ممنون
با سلام اگر از تاریخ پریود شما گذشته و همیشه منظم بوده اید، چنانچه رابطۀ جنسی داشته اید اول یک آزمایش حاملگی انجام دهید. در غیر اینصورت شما نیاز به یک ویزیت و سونوگرافی دارید.



نمایش پاسخ
با سلام و خسته نباشید،دختری 26 ساله و مجرد هستم که بعد از درد از کلیه و سونوگرافی مشخص شد فیبروم ساب سروزال دارم که گسترش به اینتراموال در فوندوس و دیواره خلفی هست.میخواستم بدونم دلیل اینکه فیبروم در دختر مجرد ایجاد میشه چیست و این فیبروم برای من خطر جدی دارد و درمان آن چطور هست.و این موضوع بسیار نگرانم کرده،با تشکر
با سلام دردی که شما داشته اید ارتباطی با فیبروم نداشته و فیبرومی که شما ذکر کرده اید، هیچ خطر جدی برای شما ندارد، و فعلاً هم نیاز به اقدام خاصی ندارد. البته سایز فیبروم مهم است .در صورتیکه خیلی بزرگ باشد و باعث فشار به سایر اعضاء لگنی شود، و برای شما علایمی از جمله علایم ادراری یا گوارشی ایجاد کند ( مثلاً تکرر ادرار یا اسهال و... ) نیاز به جراحی دارد .در غیر اینصورت فعلاً نیاز به اقدام ندارد، فقط هر 6 ما یکبار سونوگرافی تکرار شود تا سایز فیبروم پیگیری شود. در مورد علت آن هم، علل بسیار متعددی دارد و در تعداد زیادی از خانمها وجود دارد و مجرد یا متأهل بودن تأثیر خاصی ندارد و حتی بارداری و زایمان، شانس آن را کم هم می کند.



نمایش پاسخ
باسلام بنده 31 ساله هستم و دارای یک فرزند 5 ساله هستم.بنده همیشه چند روز قبل از پریود شدن دچار لکه بینی میشم.چند روز قبل از لکه بینی و پریود شدن دچار عفونت قارچی شدم و چند روز پماد مصرف کردم،میخواستم بدونم دلیل چند روز لکه دیدن قبل از پریودی چیه؟درضمن کپسول فلوکستین هن استفاده میکنم با تشکر
با سلام لکه بینی قبل از پریود دلایل متفاوتی دارد ولی شایعترین آن نقص فاز لوتئال می باشد که به معنای کم بودن پروژسترون بدن شما است. در هر حال برای تشخیص مشکل شما، باید یکسری آزمایش هورمونی و سونوگرافی انجام شود تا بر اساس آنها برای مشکل شما تصمیم گیری شود این اقدامات در مرکز قابل انجام است.



نمایش پاسخ
سلام، وقت بخیر من خانمی 26 ساله هستم. سه سال از زندگی مشترکم می گذرد. اواخر مرداد ماه سال جاری متوجه شدم که باردار هستم اما به علت ناخواسته بودن بارداری، اقدام به سقط جنین نمودم. با وجود سقط جنین و انجام اعمال پیشگیرانه متاسفانه امروز متوجه بارداری مجددم شدم که بسیار ناراحت کننده تر بود. این بار هم قصد سقط دارم چرا که به هیچ عنوان زمان و شرایط پذیرش چنین مسئولیتی را ندارم. سوال اصلی من این است که عوارض سقط مجدد در مدت زمانی کمتر از 3 ماه چه چیزهایی می تواند باشد؟ در نهایت ممنون از اینکه امکان مشاوره رایگان رو فراهم کردید.
سلام، سقط جنین می تواند عوارض متعددی برای شما داشته باشد و حتی باعث ناباروری در آینده شود شما بهتر است بیشتر فکر کنید و این بار از سقط جنین منصرف شوید، خیلی از بیماران که به مرکز مراجعه می کنند و ناباروری دارند، قبلاً یک الی دو سقط به دلخواه خود داشته اند، شما بهتر است بعداً از روشهای مطمئن جهت پیشگیری از جمله مصرف قرص ضد بارداری و یا بعد از زایمان از IUD استفاده کنید، روشهای اورژانسی پیشگیری از بارداری هم وجود دارد که بعد از نزدیکی مشکوک تا 72 ساعت می توان استفاده کرد.



نمایش پاسخ
ضمن عرض سلام و خسته نباشید 30 ساله هستم و 3 سال است که ازدواج کردم. فعلا قصد بچه دار شدن ندارم. حداقل تا 3 سال دیگه. با شنیدن صحبت های اطرافیان مبنی بر کاهش احتمال بارداری، نگران شدم. لطفا بفرمائید با این سن آزمایش amh یا fsh لازمه هست انجام بدم؟
با توجه به سن، شما نیاز به چک AMH نیست ، ولی روز دوم یا سوم قاعدگی (از شروع خونریزی) «لکه بینی را محاسبه نکنید» یک آزمایش FSH و LH و Estrasiol انجام دهید. در صورت نرمال بودن فعلاً ذخیره تخمدان شما خوب است



نمایش پاسخ
باعرض سلام. من چندماه پیش دچار عفونت قارچی شده بودم که تحت درمان قرارگرفتم ولی بعداز یک ماه دوباره عفونتم عود کرده.از آنجایی که میخواهیم بچه دار بشویم نگران شده ام آیا باوجود عفونت میتوانم باردار بشوم؟
با سلام سوال مطرح شده کامل نمی باشد. در صورت عفونت واژینال قارچی باید عوامل دیگر که می تواند باعث عفونت شود مدنظر قرار گیرد و شرح حال کامل و معاینه در صورت لزوم انجام پذیرد و در صورت عفونت با عوامل دیگر درمان مناسب صورت پذیرد. در عفونت های قارچی ناحیه واژینال که طی بارداری امکان عود بالا می رود چند نکته لازم به تذکر است: 1- عفونت قارچی خطر خاصی برای جنین ندارد و در صورتیکه در انتهای بارداری حادث شود شانس عفونت قارچی برای نوزاد وجود دارد، 2- رعایت نکات بهداشتی شامل استفاده از لباس زیر نخی و تعویض لباس زیر پس از فعالیت بدنی مثل ورزش، عدم استفاده از وان برای استحمام، مواد شوینده مناسب برای شستن البسه،شستن ناحیه تناسلی به هنگام دستشویی با آب گرم و از جلو به عقب،خشک کردن ناحیه تناسلی با دستمال کاغذی ، خشک نگهداشتن ناحیه تناسلی ، عدم استفاده از لباس زیر هنگام خواب شبانه، مصرف ماست(به علت وجود لاکتوباسیل در آن) و مصرف مایعات فراوان 3- در صورت عود مراجعه به پزشک جهت بررسی های بیشتر توصیه میشود.